Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon hos Møller Bil Stavanger

Hos Møller Bil Stavanger tilbyr vi alle typer service du har behov for på din Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har et originalt Volkswagen merkeverksted med spesialutdannede og hjelpsomme fagfolk som kun jobber med Volkswagen, og vi bruker alltid originale bildeler. Dette sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Møller Bil Stavanger utfører også EU-kontroll av din Volkswagen når det er tid for en ny kontroll. Hvis du trenger dekkskifte så har vi et eget dekkhotell slik at dekkene blir tatt godt vare på til neste sesong.

Vi ønsker å gi deg en overlegen kundeopplevelse som gir en sømløs, meningsfylt, personlig og tidsriktig opplevelse for deg som kunde. Vi garanterer også at du ikke må betale mer enn den prisen vi har avtalt, og at vi blir ferdig til avtalt tid. Uansett hva du trenger hjelp til så kan du få ordnet dette hos oss, enten det er utskifting av bilglass eller småskadereparasjon med Smart Repair. Konseptet Smart Repair går ut på at våre eksperter reparerer småskader på bilen din raskt og presist, og inntil 80 prosent billigere enn det som er vanlig med tradisjonelle reparasjonsmetoder.