Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Møller Bil dekkhotell

Bilbyen dekkhotell på Forus er bilforhandlernes felles dekkhotell og de betjener kunder for de største bilforretningene i Rogaland. Bilbyen dekkhotell har siden 2006 vært et av landets største dekkhotell. Foretrukket i hele Stavanger, Sandnes & Jæren området.

Hvorfor dekkhotell?

Er du lei av tunge løft eller opptar hjulene dine verdifull plass i bod eller garasje? Sjekk inn dekkene dine på dekkhotell. På dekkhotell oppbevares dekkene dine den sesongen de ikke er i bruk og vi løser alle dine utfordringer med hjulskift og oppbevaring. Og best av alt, du mottar egen innkallelse og slipper kø og venting i forbindelse med hjulskift.

Riktig lagring forlenger levetiden

I tillegg til at det er praktisk og plassbesparende, er en av de største fordelene med å oppbevare dekkene på et dekkhotell når de ikke er i bruk, at det forlenger levetiden. Riktig oppbevaring og godt vedlikehold av dekk gjør at de eldes senere. Rene dekk forlenger både dekkenes levetid, og sørger for bedre gripeevne og kortere bremselengde.

Dekkene er i profesjonelle hender

Vi utfører en grundig inspeksjon av dekkene når de ankommer vårt dekkhotell. Vi undersøker blant annet mønsterdybde og holdbarhetstid på dekkene, og sjekker lufttrykk. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle fagfolk, med riktig verktøy og moment, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien.

Dekkene blir forskriftsmessig kontrollert før hver sesong. Dersom noen av dekkene er slitt, trenger utskifting eller er blitt skadet, kontakter vi deg slik at de er klare til du skal ta dem i bruk! Hjulskift er selvsagt inkludert i prisen. Praktisk og enkelt for deg som kunde!​

Booking og Priser

​​Ved booking av dekkhotell eller avbestilling av time, vennligst kontakt din forhandler.
Se her for priser og mer informasjon www.bilbyendekkhotell.no

Fordeler med dekkhotell

  • Du slipper å dra rundt på skitne og uhåndterlige hjul, og sparer deg for tunge løft.
  • Hjulene dine får forskriftsmessig lagring og er fullt forsikret.
  • Vi sørger for montering med riktig verktøy og moment.
  • Vi kontrollerer mønster og gummikvalitet.
  • Du får reservert tid for hjulskift og sparer deg for den velkjente køen
  • Bedre plass hjemme.