Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye T-Cross - sikker og fleksibel SUV.

Volkswagens SUV modellrekke er nå komplett med den helt nye T-Cross - en praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet. T-Cross SUV er sofistikert med et iøyenfallende design. T-Cross vil tilby mer enn andre, uten å koste mer.

Pris fra

288.200,-*

Leasingpris

2.820,-**

T-Cross Life 1,0 115 hk TSI 7-trinns DSG 
fra kun kr 288.200,-*.

Den kan også leases for kr 2.820,-** pr mnd 
inkludert vinterhjul og serviceavtale i år/30.000 km.

Følgende utstyr er inkludert:

  • Radio Composition Media
  • Climatronic to-soners klimaanlegg
  • Multifunksjonsratt i skinn med girhendler
  • ACC Adaptiv cruise control med "stop & go" inntil 210 km/t inkl. fartsbegrenser
  • Filskiftassistens med blindsonesensor og "Lane Assist"

 

Valgfrihet

Større valgfrihet.

Den nye Volkswagen T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil. T-Cross tilbys med en rekke flotte fargevalg og muligheter for å individualisere interiøret. 

 

Kompact SUV

Kompakt SUV-design.
Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende. Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre.

 

Romslig SUV

 Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt. T-Cross er 4,11 meter lang og har en høyde på 1,56 meter. Akselavstanden på 2,56 meter åpner opp for et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. Baksetet som kan skyves i lengderetningen og deles gjør at T-Cross enkelt kan gjøres om til en liten "varebil" med flatt lastegulv og opp til 1,281 liters lagringsplass.

 

* Prisen er veil. levert forhandler inkl. frakt og lev.omk. Drivstofforbruk blandet kjøringfra 6,2 l/100km. CO2-utslipp blandet kjøring fra 138 g/km. WLTP. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

** Priseks. privatleasing inkl. termingebyr. Startleie/etableringsgebyr kr 60.000,-. Totalpris kr 161.520,-. 3 års bindingstid, kjørelengde: 30.000 km. Avtalen har flytende rente.

Avbildet modell kan avvike. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.